Author Topic: Problem: elf files disappear on compile attempt  (Read 3119 times)

Offline thamanjd

  • Jr. Member
  • **
  • Posts: 57
    • View Profile
Problem: elf files disappear on compile attempt
« on: January 28, 2010, 01:21:30 AM »
I suspect this problem is arising from something strange that i have modified in my code that the comiler is not handling very well.

When i compile, the errors message screen shows:
could not find or load the file "uTasker_full.elf" for target "M52235EVB_ROM" for project "uTaskerV1.3.mcp"

Has anyone come across this happening?
Is it not the compiler/linker that actually create the elf & map files?
The error screen doesn't give me any clues as to what it was that i did that stuffed it up.

I've found i think that the compiler error message screen shows me a bunch of errors i have to fix up but if i then press the make button again, that is when it shows no erros except for this missing elf file message

Before i started modding code, it wasn't happening. There were a bunch of compiler error messages but none of them were to do with missing elf files.

Any insights/comments are welcome

John Dowdell

Offline thamanjd

  • Jr. Member
  • **
  • Posts: 57
    • View Profile
Re: Problem: elf files disappear on compile attempt
« Reply #1 on: January 29, 2010, 05:21:26 AM »
I kept on with this, and kept copying the old elf files back into the \bin folder. The compiler displayed the error messages as long as the elf files were present. The problem then was that double clicking on the error message eventually stopped pointing to the correct line of code.

Once i'd eventually solved all the compile errors, it remained stable and the elf files do not disappear. Everytime i got a good compile i then put those elf files aside.

I don't know why it does it. Like i said i think i had so many compile errors, it just threw a wobbly. I'm porting code from NE64 so there's a bunch of stuff i've had to change.